Translate

08 ianuarie 2014

CE NE FACEM CU POLUAREA ŞI CHIMICALELE DIN ATMOSFERĂ




In special in timpul iernii, dar nu numai, clinicile medicale şi sălile de urgenţă ale spitalelor sunt în pemanenţă aglomerate. La fel şi bisericile, pentru că mulţi îşi caută acolo răspunsul bolilor lor inexplicabile, apărute brusc, nu care cumva le-o fi făcut vreun invidios vrăji sau farmece. 

Doctorii ştiu şi nu prea să identifice virusurile apărute de curând (hibrizi proveniţi din farmaciile şi laboratoarele militare ?!?). Ca să-şi vândă marfa, laboratoarele informează prin mass-media despre epidemiile de gripă şi meningită care sunt posibil să apară prin zonă, precum şi efortul depus de a scoate în cel mai scurt timp antidotul sub forma unui vaccin. Precizia cu care aceste laboratoare prevăd totul ar stârni invidia oricărui clarvăzător de pe planetă. Un anumit virus este anunţat în ianuarie, iar un altul va atinge apogeul la sfârşitul lunii februarie. Simultan, pe posturile TV şi în ziare apare şi comunicatul Ministerului Sănătăţii care alertează populaţia şi dă termene de începere a campaniei de prevenire, eventual specificând şi grupele de vârstă care au prioritate (bolnavii cronici, bătrânii şi ... copiii).  Să fim serioşi, cum pot ştii ei dinainte, cu atâta precizie, epidemiile care vor lovi lumea şi în ce parte anumită a globului ? Foarte simplu: cineva se află la originea acestora, şi nu e duh şi nici Dumnezeu.

În America şi Canada circulă, de ani buni, diverse rapoarte referitoare la observarea unor dâre anormale lăsate pe cer de anumite avioane. Aceste urme sunt foarte vizibile şi în alte părţi ale lumii, dar nimănui nu pare să-i pese de asta.







Poate părea ceva banal - nişte avioane cu reacţie care lasă urme pe cer. Da, dar apar unul după altul, câteodată chiar simultan. Urmele sunt ba paralele, ba încrucişate, ba în formă de opturi, cerculeţe sau S. Nu este normal să ne întrebăm dacă aceste dâre nu sunt de fapt cauza epidemiilor, a durerilor de cap, a indispoziţiilor, depresiilor şi a tuturor celorlalte boli care ne afectează pe toţi în ultimii ani? Desigur, există şi alţi factori, cum ar fi poluarea solului, aditivii din alimente, poluare aerului şi apei.

Însă analizele efectuate în SUA şi Canada asupra acestor "chemtrails" (dâre chimice, diferite de cele de condensare, numite "condensation trails" sau "contrails"), sunt de-a dreptul alarmante. Ele conţineau cantităţi mari de praf de aluminiu, titaniu, bariu, viruşi, bacterii, substanţe cu efect sedativ probabil pentru a anihila capacitatea de iubire şi de decizie a locuitorilor şi alte mizerii. Aluminiul duce la creşterea numărului de cazuri de boli Alzheimer, titaniumul poate produce cancer, iar viruşii şi bacteriile, diferite infecţii şi epidemii. Ar trebui să începem să facem ceva pentru a opri acest masacru.

După apariţia acestor dâre pe cer, în zilele următoare apare un fenomen de ceaţă mai mult sau mai puţin obişnuită, de altfel prognozată şi de meteorologi, de cele mai multe ori, iar culoarea cerului nu e normală nici pentru vremea prognozată, fiind totodată foarte neclar.

După aceste sprayeri de sus, nu întârzie să apară virozele, intensificarea crizelor de astm, diferite alte afecţiuni respiratorii, leziuni pulmonare, dureri de gât ciudate, tuse apărută inopinat, bolile oculare, gripele care nu sunt tocmai gripe, câteodată aviare, altădată porcine, boli ale organelor interne şi dermatologice, depresii, accese de furie, sângerări nazale inexplicabile, etc. Lista este lungă şi fiecare dintre aceste boli poate degenera şi provoca moartea. Urmează un lung şir de tratamente cu vaccinuri şi antibiotice care nu fac decât să diminueze capacitatea sistemului imunitar de a răspunde atacurilor neaşteptate. Ca de fiecare dată, ni se vor administra vaccinuri şi antibiotice noi, fabricate după ultima tehnologie.

Într-o primă fază, oficialii civili şi militari ai Forţelor Aeriene ale SUA i-au liniştit pe cercetători susţinând că ar fi vorba doar despre urme de condensare. În unele situaţii, aceste urme ar putea rezulta dintr-o delestare de carburant apărută în cazul unei aterizări forţate. Dar mulţimea dârelor şi frecvenţa cu care ele apar pe cer, face ridicolă o asemenea justificare. E puţin probabil ca toate aceste avioane care zboară să fie în pericol de prăbuşire...

O altă explicaţie a guvernului SUA, a fost că folosesc aceste împrăştieri ca să controleze vremea pe glob, dar apoi, dânduşi seama că vor stârni un val de revoltă în rândul populaţiei care nu va accepta ca vreun guvern să se joace de-a Dumnezeu cu ei, nu au mai vrut să dea nicio explicaţie. 


Este bine de ştiut că zeci de ani guvernele unor ţări experimentează tehnologii noi fără ştirea cetăţenilor. Trebuie trezit spiritul oamenilor şi al mass-mediei cu privire la acest flagel invizibil care ne afectează pe absolut toţi, de mai mulţi ani. Căutaţi fotografii care înfăţişează cerul realizate înainte de anul 1995 - o să vedeţi că aceste "chemtrails" lipsesc cu desăvârşire din orice fotografie. Asta doar pentru că avioanele de atunci nu zburau atât de sus ? Dar eu le-am vazut şi pe astea foarte jos. Agenţiile guvernamentale mizează pe apatia oamenilor şi ignoranţa multora. Unele agenţii au contribuit în mare măsură la crearea unei stări de conştiinţă prin fluorizare, aspartam şi narcotice comercializate în plină stradă.

De la apariţia avioanelor cu reacţie ne-am obişnuit să vedem dâre albe pe cer (în limba engleză "contrails", adică urme de condensare). Aceste urme de vapori de apă condensaţi depind de doi factori: umiditatea ambiantă şi temperatura foarte scăzută. Ele pot fi formate din picături fine de apă condensată sau din cristale de gheaţă şi zăpadă. Urmele normale pot fi vizibile câteva minute înainte să fie împrăştiate de vânt şi să dispară complet. Fiind formate doar din molecule de apă, aceste contrails sunt aproape inofensive dacă ne raportăm la poluarea pe care o poate genera o singură turbină de avion prin arderea combustibilului pentru propulsie şi substanţele chimice. Fiind alcătuite din vapori de apă, contrails se împrăştie după o scurtă perioadă de timp. Câteodată ele se pot transforma în nori, dacă temperatura, umiditatea relativă şi condiţiile de vaporizare sunt favorabile formării lor.

Timpul de risipire a dârelor de condensare normale este de aproximativ 2 minute. În cazul chemtrails, dârele lăsate formează nori longitudinali care se despică brusc, lăsând o gaură în dâra iniţială. 

Au fost cazuri în care în aceşti nori au apărut diferite culori, de la portocaliu la un întreg curcubeu. Alţii apăreau cu mase mai închise la culoare înăuntru şi chiar negre. Spre deosebire de contrails, chemtrails sunt adesea divizate, cu un spaţiu gol în traseul lor, ca şi când s-a terminat combustibilul şi a fost o pauză pentru reîncărcare.


Aceste anomalii au fost sesizate de specialişti în materie, nu de cârcotaşi. Aceşti specialişti au tras concluzia că toată povestea cu chemtrails vizează reducerea populaţiei globului cu cel puţin 400-500 de milioane, începând cu SUA, Canada, Europa şi alte părţi ale planetei. Această Nouă Ordine Mondială ne face să ne simţim vinovaţi încă o dată că existăm pe planetă. Există şi posibilitatea ca o rasă care vine din altă parte să ia în stăpânire frumoasa şi prietenoasa noastră planetă, o planetă de o frumuseţe rară, albastru-verde, aşa cum e văzută ea din cosmos, dar eu personal nu cred poveştile de genul ăsta. Răul ni se trage de aici, de pe pământ, nu din cosmos. 

Programul "chemtrails" este menit să slăbească sistemul imunitar al unei mase mari de populaţie astfel încât să poată fi exterminată rapid de o banală epidemie de gripă. Spre exemplu, în fiecare an, guvernele au fost capabile să prevadă tulpina de virus care ar fi cea mai susceptibilă să se dezvolte şi să se răspândească în rândul populaţiei. Cum au făcut ei asta, oare? Ciudat! Asemenea episoade au mai fost în istoria lumii actuale, spre exemplu în anii 1968 şi 1969, gripa din Hong Kong, care este o gripă de tip H3N2, a ucis peste 30.000 de persoane numai în SUA. A fost o lecţie care a făcut ca unele persoane să înţeleagă că gripa ar putea fi dezvoltată şi folosită pentru a eradica o întreagă populaţie în timp scurt. Dar, se pune întrebarea, în cazul celor care trăiesc în zone depărtate sau izolate, şi viruşii de gripă nu ajung la ei, vor scăpa cu viaţă? Acolo va fi simplu să se răspândească spori ai bacilului cărbunos (antrax) şi să se trimită trupe pentru a se ocupa de cei care încă mai trăiesc. Pulverizarea antraxului se va realiza probabil sub masca unui program de protecţie împotriva gripei, destinat persoanelor care au supravieţuit unei epidemii provocate.

Dacă nu mă credeţi, mergeţi pe orice motor de căutare şi tastaţi următoarea întrebare: "Where I can find information on chemtrails"  ("Unde pot găsi informaţii despre chemtrails").

O să vă întrebaţi, desigur, ce putem face noi în situaţia asta?

Când observaţi asemenea fenomene, este bine să staţi cât mai puţin afară, în aer liber. Nu deschideţi nici geamurile pentru aerisire până nu trece pâcla - în fond, aerisire cu ce?

În rest, avem două soluţii: 

  • folosirea metodelor de vindecare naturală a organismului şi 
  • luarea de măsuri imediate pentru întărirea sistemului imunitar. 
Bineînţeles, este esenţial să vă întăriţi sistemul imunitar pe cale naturală. Fiecare dintre noi are anumite preferinţe în acest domeniu al tratamentelor naturiste.

Dau câteva exemple mai jos, fără a specifica vreo firmă producătoare.

Pentru întărirea sistemului imunitar :
  • Pau D'arco

  • Echinaceea

  • Trifoi roşu

  • Goji berry

  • Păstură de albine

  • Noni

  • Usturoi

  • IP6

  • Ganoderma

  • Propolis

  • Astragalus

  • Schizandra

  • Aloe vera

  • Probiotice

  • Colostrum

  • Beres Csep

  • Minerale (zinc, seleniu, potasiu, magneziu, calciu)

  • etc.
Este esenţial să faceţi periodic cure de detoxifiere a organismului.

Pentru o detoxifiere mai rapidă puteţi folosi plasturi detoxifianţi simultan cu ceaiuri depurative şi detoxifiante, precum şi băi calde care stimulează evacuarea toxinelor.

Este foarte important să folosiţi la domiciliu un purificator de aer şi un purificator de apă. De asemenea, trebuie să mâncaţi sănătos. Mă face să cred că toată această modă promovată, a siluetei până sub limita supravieţuirii, ca şi contestarea alimentelor sănătoase care au hrănit planeta de milenii, făcându-li-se tot felul de antireclame cu motivaţii foarte puţin demonstrate ştiinţific sau chiar deloc, fac parte din acelaşi program de distrugere indirectă a populaţiei actuale, ca şi a generaţiei viitoare. La fel de dubioasă mi se pare şi insistenţa cu care sunt combătute tratamentele naturiste, cu plante şi suplimente nutritive care sunt concentraţii mari din extracte vegetale şi homeopate, precum şi intenţia celor ce conduc continentul de a ne limita sau chiar interzice accesul la acestea. Totul trebuie să fie sub controlul lor. Nici nu mă îndoiesc că au în plan ciparea populaţiei, pentru că altfel nu deţin controlul total şi ei asta vor să fim, o masă inertă, fără conştiinţă şi uşor controlabilă. Visează să fie Dumnezeii planetei, deşi nu au niciun merit în crearea ei.

Eu am început să devin foarte sceptică la toate recomandările care ni se fac cu insistenţă, prin mass-media sau alte căi, cu privire la ce trebuie sau nu trebuie să mâncăm şi cum trebuie să trăim.

S-a lansat moda cultivării legumelor, fructelor şi a celorlalte lucruri necesare hranei, prin mijloace proprii, ca să fim siguri că mâncăm produse fără aditivi. Dar degeaba se apucă unii să îşi cultive legume şi fructe bio (organice) sau ecologice cu propriile lor mâini, dacă din cer cad peste ele tot felul de otrăvuri şi mizerii.

Ar fi de preferat ca legumele să fie cultivate nu sub cerul liber, ci acoperite, în sere şi solarii. Puteţi să vă acoperiţi grădina cu o folie transparentă aşezată la 1,5 metri de sol şi să stropiţi chiar voi pământul. E muncă în plus şi costă mult, desigur, nu oricine poate face asta. Şi mai depinde şi de suprafaţa de teren cultivată.

Există însă şi o altă soluţie: să scriem guvernului că dorim să se înceteze poluarea aerului nostru, că nu mai vrem prafuri din cer, şi să ne dea explicaţii cu privire la acest fenomen foarte vizibil. Dacă nu veţi părăsi zona de confort, cu siguranţă nu vă va rezolva nimeni problema.

Faceţi cercetări pe cont propriu şi comunicaţi-vă descoperirile. Există o diferenţă mare între instruire, informare şi îndoctrinare.

Să auzim de bine !

î z i a n a 💜




© Copyright 2015 

Max's concept

Niciun comentariu: