23 aprilie 2016

TOTUL ESTE ÎMBIBAT CU ENERGIE CARE VIBREAZĂ PERMANENT


Strămoşii noştri îndepărtaţi aveau un respect şi o înţelegere deosebită a energiei vieţii. Ruinele rupestre antice din India, Egipt, Peru, Europa şi Yucatan, descriu înfăţişările grafice ale aurei umane. Oriunde ar fi prezentă, aura umană este o constantă de-a lungul timpului, o afirmaţie că energia este, într-adevăr, în chiar nucleul vieţii. Conform tradiţiei hinduse, această manifestare a energiei se numeşte prana. Astfel, cuvântul prana asociază termenii sanscriţi Pra (viaţă) şi Na (a sufla). Prin urmare, prana se poate traduce cu suflul vieţii. 

Asta este în realitate ceea ce a făcut Dumnezeu: a impregnat materia cu energie şi prin intensitatea ”suflului” reimis au rezultat frecvenţe diferite (vibrații de diferite frecvențe), obţinând diversitatea de forme ce ne înconjoară. Energia este controlată în totalitate de Creator. Ea curge necontenit şi reprezintă expresia fizică a luminii invizibile ce face parte din toată creaţia sa, lumină care a spart energia neagră a neantului. Faptul că totul este energie şi materia există în cantitate extrem de mică este iarăşi o interpretare exagerată şi care se vrea a face abstracţie din nou, iar şi iar, de existenţa lui Dumnezeu. Materia există, o vedem, o atingem, e solidă, are o anumită temperatură, rezonanţă în domeniul sunetelor şi al vibraţiilor, şi o aură specifică. Doar că aşa cum pământul este îmbibat cu apă pentru a-l putea modela (lutul), aşa şi Dumnezeu a îmbibat materia cu energie pentru a o modela şi controla. Oamenii pot controla propria lor energie dacă o conştientizează, dar ei folosesc oricum energia provenită de la Creator, din Sursa unică. Fără să intri în contact mental cu Dumnezeu atunci când lucrezi cu propria ta energie, vei ajunge chiar să te dereglezi, să începi să fii un bântuit, un despământenit, ba chiar s-ar putea să te îmbolnăveşti în final destul de grav.

Filosofia antică yoghină susţine că prana radiază din interior şi în jurul corpului fizic ca o forţă vitală aurică, reflectând starea de sănătate. Ba eu aş mai adăuga că ea reflectă foarte mult şi natura gândurilor şi starea sufletească a omului. De aceea animalele şi plantele au o aură relativ constantă, dacă nu sunt atacate de alţi oameni sau animale,  pentru că la ele stările sufleteşti nu se modifică atât de des iar trăirile lor sunt strict legate de creaţie şi Creator, chiar mai puternic decât în cazul oamenilor care sunt oscilanţi. 

De aceea e mare lucru ca omul să-şi poată păstra echilibrul din punct de vedere energetic. Toate sfaturile şi ştiinţele străvechi ne arată diferite căi ce pot să ne ajute în acest sens, începând cu postul, rugăciunea, exerciţiile fizice, yoga, meditaţia, etc., dar niciuna nu te va ajuta cu adevărat dacă nu te conectezi mental şi sufleteşte la Dumnezeu.

În acelaşi timp, se consideră că aura reprezintă forţa de atracţie magnetică a unei persoane. Conform tradiţiei vedice, această putere şi acest magnetism, provenite din aura încărcată cu forţă vitală a cuiva, pot fi transmise altora în scopul vindecării. Dar atenţie, poate fi transmisă o energie bună sau rea. De aceea e important ca cel care transmite să fie un canal curat şi să aibă o energie de vibraţie înaltă. Energia te poate vindeca dar şi contamina energetic. De aceea, cel mai bine e să ceri energie direct de la Creator. Dacă nu poţi, ai grijă ce vindecător alegi.

Conceptul de energie a vieţii este evident în toate culturile antice. Egiptenii numeau această energie Ka, tibetanii La, iar evreii din antichitate foloseau termenul de Ruah. Triburile amerindiene şi-au creat la rândul lor un limbaj care să faciliteze înţelegerea conceptului de energie a vieţii. Triburile Lakota Sioux din câmpiile vestice numeau energia vieţii Woniya wakan, adică aerul sfânt. Triburile Cree din zonele împădurite şi de câmpie din Statele Unite şi Canada o numeau Oenikika sau suflul vieţii. Triburile băştinaşe sud-americane nu se deosebeau cu nimic de cele nord-americane. Şi ele au înţeles şi au venerat conceptul de energie a vieţii. Mayaşii o numeai ik, ce se traduce cu suflul vieţii, iar aztecii vorbeau de tona, căldura vitală. Polinezienii numeau marea energie manna. În Hawaii, şamanii indigeni continuă să considere că manna dă viaţă. Triburile Kung San din deşertul african Kalahari numesc energia vieţii num. Ei cred că num se găseşte şi în abdomenul inferior şi la baza coloanei vertebrale, şi că cel mai bun mod de a face num-ul, dătător de viaţă, să circule prin corp, minte şi spirit, este să-l faci să fiarbă prin dans ceremonial. Eu aş crede că prin orice dans în care pui trăirile tale. Înfierbântat şi pus în mişcare, se crede că num îi insuflă corpului o sănătate vibrantă, minţii - echilibru emoţional, iar spiritului - înţelepciune desăvârşită. Dansul e cel care mişcă materia şi energia în acelaşi timp, în tot corpul. Energia se află în fiecare atom.

Atunci când medicina chineză vorbeşte despre chi, se referă doar la agentul care dă viaţă tuturor lucrurilor vii. Chinezii cred că chi animă şi impregnează universul, dând suflu vieţii. În ceea ce priveşte sănătatea fiinţelor umane, chi este energia vitală ce permite sângelui să circule, glandelor să secrete şi metabolismului să funcţioneze. Singurul motiv pentru care ne bate inima este că chi sălăsluieşte în trupul nostru. Fără chi, corpul nu e decât o cochilie goală, o materie moartă. Esenţial pentru conceptul de energie vindecătoare chineză este că, fie alegem din abundenţă să cultivăm energia vieţii, fie îi permitem să ne scape pe nesimţite. Unde greşesc chinezii e că nu recunosc existenţa unui Creator care a proiectat și realizat această lume şi lucrează cu această energie chi în mod direct, controlând-o. Ei recunosc energia dar nu şi sursa ei.

Potrivit concepţiei taoiste, fiinţele umane sunt un soi de lămpi pline cu combustibil. Dar eu aş adăuga că toate fiinţele, nu numai oamenii, sun butelii pline cu combustibil. Şi nu numai fiinţele, ba chiar şi plantele, copacii, poate chiar şi materia aparent solidă, pământul întreg, sunt nişte butelii de energie. Faptul că teoria taoistă se limitează strict la om denotă o concepţie încă limitată şi egoistă asupra lumii. Omul depinde în totalitate de restul Creației și energia ei.

Să revenim la om deci. Mulţi oameni ard acest combustibil la intensitate foarte mare, fără a-şi face timp să reumple lampa cu gaz. Alcoolul, drogurile, tutunul şi promiscuitatea accelerează epuizarea acestui combustibil. 

Tao încearcă prin exerciţiile sale să realimenteze acest combustibil interior. Taoistul recunoaşte că suntem limitaţi în natura noastră de fiinţe umane, cu excepţia cazului în care ne conectăm la sursele de energie din univers, devenind astfel infiniţi. Aşadar, în limitele naturii noastre umane, ne umplem constant cu abundenţa nelimitată de energie din jurul nostru. Asta nu înseamnă că animalele şi restul elementelor din natură nu se realimentează permanent cu energie, însă ele o primesc în mod necondiţionat, nefiind limitate de o minte subiectivă şi de aceea sunt mai aproape de Dumnezeu decât oamenii. Animalele sunt trimise aici tocmai să ne înveţe să iubim necondiţionat şi să fie intermediari în recepţionarea energiei de la Sursă şi retransmiterea ei spre corpurile umane care nu sunt capabile să o recepţioneze din plin (unele aproape deloc). Animalele nu sunt trimise aici să fie ucise şi transformate în hrană materială. Ele sunt suflete care s-au oferit să se sacrifice pentru a salva lumea. Chiar dacă ele nu pot vorbi şi nu se pot exprima, au mult mai multe alte abilităţi decât oamenii şi o putere de a iubi necondiţionat, incomparabilă. 

Fiinţele umane au fost dotate cu raţiune, cu minte şi capacităţi mentale uimitoare. Suntem creaturi unice prin modul în care ne folosim mintea, mâinile şi corpul în general. În practica Tao sunt folosite mintea şi mâinile, atât în Chi Kung, cât şi în meditaţie, pentru a se realiza conectarea la energia nemărginită a universului. 

În practica Yoga, e folosită atât mintea, cât şi întregul corp. Toate acestea sunt căi reale de conectare cu Sursa, dar rezultatele vin atunci când creezi şi legătura mentală cu Dumnezeu. De asemenea, trebuie să fii perseverent, pentru că energia vine în cantităţi mici. Dintr-o dată nu o poți obține.

Noi folosim mintea pentru a proiecta un tipar energetic în univers, pentru a ne conecta la forţa sa şi pentru a aduce această energie înapoi în corp. Mintea poate călători milioane de ani lumină în câteva clipe, ea putând să te ducă oriunde îţi imaginezi. Cu o pregătire corespunzătoare, poţi să te conectezi la energia naturii şi a universului şi să-ţi proiectezi chi-ul pentru a te uni cu ea, atrăgând toate aceste forţe în organism. Mâinile mai sunt numite şi "forţa atingerii", fiind aidoma unor antene care pot transmite şi recepţiona frecvenţe şi vibraţii din şi în spaţiu.



VIBRAŢIA

O fiinţă vie, sănătoasă, posedă energie vitală din abundenţă. Fiinţele vii, sănătoase, au vitalitate

Vitalitatea este reflectată de mişcare. Când discutăm având în minte energia, trebuie să ne gândim la vitalitate şi la mişcare ca având vibraţii. 

Diferenţa dintre viaţă şi moarte este vibraţia. Diferenţa dintre nivelurile de vitalitate este vibraţia.

De aceea e important să facem mişcare zilnic, pentru că ne ajută să ne mărim vitalitatea, să ne ridicăm vibraţiile şi să scăpăm de energia negativă acumulată. Materia trebuie mişcată tot timpul pentru a înlesni circulaţia energiei prin atomi şi a o păstra mai mult timp în viaţă.

Totul este îmbibat cu energie şi energia este tot timpul în mişcare. Mişcarea fundamentală a energiei se numeşte vibraţie.


Vibraţia este o reacţie oscilatorie care indică un grad mai mare sau mai mic de energie în acţiune.

La nivel subatomic nimic nu este în repaus. Particulele, atomii, moleculele şi celulele vibrează continuu pe frecvenţe în permanentă schimbare, de o infinită varietate. Astfel, tot ce e static, de fapt vibrează permanent. Eu şi tu vibrăm chiar în momentul acesta în toți atomii noștri! Conceptul de vibraţie are o semnificaţie specială, mai ales când vine vorba de sănătate şi vindecare. Practica medicală se poate folosi de tehnologii pe bază de energie, cum este rezonanţa magnetică şi ecografia, dar când trebuie să interpreteze rezultatele, totul se transformă în mecanică. Pacientul este văzut drept o masă materială biologică, iar soluţia este fie pastila, fie bisturiul. Dar cum rămâne cu energia şi vibraţia, ele nu se iau deloc în calcul? Pe lângă aparatele de rezonanţă magnetică şi de ecografie, putem oare să ajungem să înţelegem mai bine vibraţia energiei la modul în care să ne permită să distrugem virusurile, să vindecăm bolile şi să ne îmbunătăţim starea de sănătate, fără bisturiu și pastile?

La începutul secolului XX, Georges Lakhovsky, cercetător în domeniul bioelectricităţii, afost printre primii care au afirmat că toate celulele vibrează, corpul deţinând toate proprietăţile unui obiect în oscilaţie: inductanţă, capacitate şi rezistenţă. Lakhovsky a postulat că toate celulele vii sunt şi transmiţători, şi receptori de oscilaţii cu frecvenţă înaltă. A mers şi mai departe, spunând că toate celulele vii vibrează pe frecvenţe diferite, avansând ipoteza că virusurile oscilează pe o altă frecvenţă decât celulele umane sănătoase. Când virusul atacă o celulă sănătoasă, acea celulă nu se poate apăra de vibraţia virală mai puternică. Dacă sunt afectate amplitudinea sau potenţialul energetic al celulei sănătoase, iar cea a virusului devine mai puternică, atunci rezultă o boală mai gravă. Prin revenirea celulei la frecvenţa sa homeostatică, Lakhovsky consideră că se poate contracara frecvenţa bolii şi se poate reda echilibrul celulei sănătoase. 

Ca o continuare a activităţii lui Lakhovsky, dr. Royal Raymond Rife, un inventator american, şi-a petrecut 30 de ani studiind frecvenţele specifice pe care vibrează sute de microorganisme. Încă din 1920, Rife a afirmat că microorganismele care provoacă boli vibrează la anumite viteze oscilatorii şi că, dacă acestea sunt mai bine înţelese, pot fi eliminate fără probleme prin viteze de vibraţie opuse.

Prin activitatea sa, Rife a confirmat mii de frecvenţe pe care vibrează organismele vii. El a stabilit că frecvenţa medie a unui corp uman sănătos se află în intervalul 62 şi 72 Hz, iar când frecvenţa scade sub această medie, înseamnă că este afectat sistemul imunitar. El a determinat frecvenţa creierului uman între 4 şi 30 Hz şi a inimii între 67 şi 70 MHz. Apoi a descoperit că răceala şi gripa încep la 57-60 MHz, înmulţirea ciupercii Candida la 55 MHz, virusul Epstein-Barr la 52 MHz, cancerul la 42 MHz, iar moartea la 25 MHz. El a mai observat că produsele organice proaspete vibrează în medie la 20-30 Hz, având o vibraţie mai înaltă decât a celor uscate şi/sau procesate industrial, şi că uleiurile esenţiale pot ajunge chiar şi până la 320 Hz, susţinând că uleiurile esenţiale terapeutice au cea mai înaltă frecvenţă dintre toate substanţele naturale cunoscute de om. 

Rife a alcătuit un mozaic al vibraţiilor energetice, dar a fost mult prea progresist pentru a-i putea fi apreciate contribuţiile. 

Chiar şi în ziua de astazi, dacă cineva îi continuă cercetările şi ajunge să vindece cancerul, aşa cum el a făcut-o încă din perioada vieţii lui, trebuie să o facă tacit şi să aibă grijă să nu deranjeze instituţiile medicale oficiale şi politica medicală guvernamentală. Zeci de ani, instituţiile medicale ale vremii, l-au criticat şi ridiculizat pe Rife, numindu-l şarlatan. Dar cel care a pierdut a fost OMUL, cel care suferă în continuare de diferite boli şi maladii, cele mai grave fiind incurabile prin metodele medicinei clasice. Aşa cum se întâmplă de obicei, geniul unui om ajunge să fie apreciat după mulţi ani de la moartea sa. Deloc suprinzător, comunitatea ştiinţifică a ajuns astăzi în punctul în care s-a oprit Rife. 

Medicina vibraţională pare să fie leacul pentru un viitor care a sosit deja. În 2012, cercetătorii de la Universitatea de Stat din Arizona au stabilit matematic frecvenţele la care virusurile pot fi ucise energetic. Virusurile au o capsulă care le izolează şi le protejează. Cercetătorii au descoperit că, agresând un virus cu vibraţii, îi va putea fi distrus învelişul protector, putând fi apoi distrus cu uşurinţă.

Cercetărorii de la Universitatea din California, Los Angeles, au descoperit recent că până şi celulele de drojdie de bere vibrează la o rată de 1000 de ori pe secundă. Ei au observat că mişcarea acestora e prea rapidă pentru a putea fi filmată, dar că, odată transformată în unde sonore, s-a văzut că produce ceea ce oamenii au numit ţipăt ascuţit situat la două octave peste Do central (Do este la mijlocul claviaturii unui pian). Această cercetare ne prezintă un mod cu totul diferit de a vedea viaţa, boala şi medicina. 

Totul este îmbibat cu energie, fără de care nu ar funcţiona şi poate nici exista, iar energia vibrează pe o frecvenţă unică, proprie. Occidentalii par a fi acum pregătiţi să ia în stăpânire această realitate ce transcende materia. 

Spre deosebire de boală, fiinţele umane au puterea de a transmite în mod voit vibraţii ce contracarează boala. Dar fiinţele umane nu posedă această energie, ele o pot vizualiza şi obţine de la Sursă şi apoi să-i canalizeze drumul spre propriul corp sau alte corpuri pe care doreşte să le ajute în procesul de vindecare. Oamenii sunt doar simple canale prin care energia de la Sursă poate circula. Mintea lor îi ajută să direcţioneze acea energie spre anumite locuri. Astfel, pot fi vindecate boli trupeşti, dar şi sufleteşti. 

Terapeutul bioenergetician sau holistic trebui să se conecteze cu propriul client încă de la primul salut, privind în ochiul clientului în căutarea energiei şi intrând în conexiune cu forţa vitală a mâinii pe care o strânge. Terapeutul e pregătit să vindece pacienţi atunci când e capabil să se conecteze cu ei încă de când îi văd în parcare şi până parcurg drumul până la intrarea în clădire. Pentru asta, terapeutul holistic trebuie să-şi trăiască viaţa la un cu totul alt nivel - trebuie să ajungă să se gândească la sine ca la nişte receptori şi transmiţători de energie având capacitatea la niveluri mult mai profunde decât sunt obişnuiţi să o facă.  



TRANSFORMAREA ENERGIEI NEGATIVE ÎN ENERGIE POZITIVĂ

Emoţiile negative sunt normale în lumea noastră. Sentimente cum ar fi nerăbdarea, furia şi îngrijorarea, apar în fiecare zi. Numim astfel de sentimente "negative", deoarece, atunci când rămân în noi prea mult timp, ele stagnează şi ne afectează sănătatea. Medicii occidentali ştiu în sfârşit că multe boli sunt provocate de emoţii negative. Furia creşte tensiunea arterială şi solicită inima. Acest lucru este contrar a ceea ce se întâmplă în cazul emoţiilor pozitive, cum ar fi dragostea, bucuria, generozitatea, fericirea şi încrederea, care ne hrănesc. 

Trebuie să aflăm cum să schimbăm energia negativă în energie pozitivă, pentru a ne îmbunătăţi sănătatea şi energia spirituală.

Adepţii taoismului au descoperit că energia negativă poate fi folosită pentru a cultiva energia pozitivă. Schimbarea negativului în pozitiv, cum ar fi transformarea furiei în fericire, este cunoscută în taoism drept "transformarea plumbului în aur". Acest lucru este benefic nu numai pentru practicant, ci şi pentru toată lumea din jurul lui. Atunci când cei dragi sunt trişti, deprimaţi sau supăraţi, le putem trimite iubire şi duioşie pentru ca astfel să-i facem să se simtă mai bine. Dacă nu ai pe cineva drag care să te ajute în ridicarea vibraţiilor tale, transmiţându-ţi iubire şi duioşie, ia-ţi un animal de companie pe care să-l îngrijeşti cu dragoste, fără a-l brusca sau pedepsi fizic sau să-l lipseşti de lucrurile necesare vieţii lui zilnice, şi vei avea pe cineva care să-ţi trimită energia benefică atunci când te vei simţi în gol de energie, slăbit sau deprimat.



Fă acest exerciţiu benefic cât mai des !

Exerciţiul "Apei sacre"

1. Pune apă într-un pahar. Ţine paharul cu ambele mâini lângă inimă. Fii conştient de centrul tău de energie din zona de jos a abdomenului, numită şi Tan Tien, şi imaginează-ţi o spirală, până când zona abdominală inferioară se încălzeşte. Încearcă să simţi cum energia (chi-ul) radiază spre palme şi paharul cu apă se impregnează cu chi.

2. Ţine paharul cu ambele mâini lângă inimă şi proiectează bunătate şi iubire în apă. Încearcă să simţi cum chi-ul radiază spre palme şi apoi trimite chi-ul în apă. Proiectează iubire, bucurie, mulţumire, recunoştinţă, apreciere şi energia compasiunii în pahar.

3. Impregnează apa cu intenţii bune. Spune hotărât: "Această apă sacră îmi / îţi va da sănătate, bogăţie şi viaţă lungă."

4. Bea apa sacră. Dacă eşti într-un grup, beţi apa în acelaşi timp. Dacă lucrezi cu un elev, dă-i să bea apa ţinând paharul cu ambele mâini. Poţi să dai această apă chiar şi la un animal. Apa sacră va purta mesajul în toate celulele corpului şi va rămâne acolo. Încearcă să simţi cum sunt îndepărtate celulele bolnave, purificând organismul. Poţi să stropeşti cu ea partea care are nevoie e vindecare.

După ce ai tratat corpul bolnav, folosind această metodă, dar şi în cazul altor tratamente energetice, aplică pentru protecţie "bandajul elastic de lumină". Acest lucru e foarte important.

BANDAJUL ELASTIC DE LUMINĂ


Paşii de urmat:

1. Imaginează-ţi o bucată de ţesătură flexibilă, similară cu elasticul unei şosete sau cu un alt material expandabil,dar ţesută din fibre energetice. Aceste fibre sunt alcătuite din vibraţiile culorilor de bază care caracterizează orice formă fizică: arămiu, argintiu şi auriu. Cu acest bandaj elastic de lumină înfăşoară zona corporală în care ai proiectat tiparul energetic de vindecare, contribuind astfel la maximizarea efectului vindecător, la prelungirea duratei de vindecare şi la influenţarea ţesuturilor pe un nivel mai profund. Poţi înfăşura zona tratată în bandaj elastic de lumină nu numai la exterior, ci şi la interior. 

2. Vizualizează întreaga zonă înfăşurată în acest bandaj ţesut din lumini colorate. În final, strânge (mental) bandajul, dar nu foarte strâns.

După patru până la şase zile în care zona afectată absoarbe energia luminoasă a bandajului, continuându-şi procesul de transformare, bandajul se dizolvă practic în ţesut.

Rolul bandajului de lumină este de a proteja practic zona de atacuri negative, dar şi de a aduce un aport suplimentar la vindecarea organismului.

PIATRA DE TEMELIE ESTE RESPIRAŢIA - la toate aceste tehnici de vindecare cuantică dar nu numai, pentru că şi la o simplă rugăciune trebuie ţinut cont de respiraţie.




VIBRAŢIA GÂNDULUI

Totul vibrează! Fiecare particulă, atom, moleculă şi celulă din noi vibrează. Centrii de vibraţie ai fiinţei noastre sunt mintea şi creierul. Creierul este alcătuit din aproximativ 100 de miliarde de neuroni, cu trilioane de legături sinaptice. Fiecare neuron este capabil de până la 1000 de semnale pe secundă, generând în medie înte 300 şi 3000 de gânduri pe minut. Neuronii au o viteză de aproximativ 450 de km pe oră când transmit impulsuri nervoase. Când sarcina sinaptică ajunge la receptor, declanşează o secreţie în cascadă de substanţe neuro-chimice. Odată încheiat acest răspuns sinaptic, cauzalitatea fizică se manifestă în forma gândului. Dincolo de realitatea cuantificabilă, fizică, toate acestea sunt mici, foarte mici. Gândurile sunt mai mici de 100 de nanometri (a miliarda parte dintr-un metru). Asta înseamnă că gândul se produce la nivel cuantic

Gândurile au fost descrise de către teoreticienii cuantici ca micro-izbucniri ce generează câmpuri electromagnetice de energie ce vibrează sesizabil şi trec asemenea unor valuri ce se sparg. Dincolo de aceste niveluri fizice şi cuantice, natura cauzală a gândurilor nu poate fi determinată. Dincolo de cortina cauzalităţii, există o forţă superioară care este sursa vibraţiei.

Gândurile au o sarcină electrică pulsatilă în cadrul circuitului bioelectric al creierului. Conform reţelei cuantice în care energiile acţionează unele asupra celorlalte, toate sarcinile electrice pulsatile produc informaţie

Astfel, informaţia bazată pe gând este o formă de materie ce se difuzează permanent, cu o viteză de miliarde de ori mai mare decât viteza luminii, în vacuumul cuantic al punctului zero

O modalitate mai simplă de a privi acest fapt este că fiecare gând pe care l-a avut vreodată cineva continuă să fie împărtăşit de întregul univers. Universul e asemenea unui creier uriaş ce primeşte şi procesează suma totală a informaţiilor. Prin gândurile noastre ne identificăm cu câmpurile morfice ce schimbă informaţie cu întreg universul. Câmpurile morfice conţin informaţiile emanate sistematizate pe domenii. Dacă un doctor începe să studieze o boală, el se conectează involuntar la câmpul morfic al universului unde sunt stocate toate informaţiile emise vreodată despre acea boală. Totalitatea câmpurilor morfice formează baza de date akash sau Sursa Zero. Această organizarea e specifică Creaţiei, care e rezultatul sistematizării, trierii şi cuantificării informaţiilor din univers, informaţii care sunt tot o formă de energie.

Există două moduri în care oamenii îşi pot împărtăşi gândurile: inconştient şi conştient. Indiferent dacă intenţionăm sau nu să ne împărtăşim sau nu gândurile, ele reprezintă informaţii ce sunt transmise prin reţeaua cuantică. Putem totuşi face în mod conştient ca gândurile noastre să devină intenţii, direcţionându-le către surse specifice.

Toţi atomii generează câmpuri electromagnetice. Gândurile sunt alcătuite din atomi. Gândurile generează frecvenţe joase ce emit unde care vibrează. În general, creierul uman generează frecvenţe între 4 şi 30 de Hz, fiind un exponent al frecvenţelor de radio extrem de joase (3-30 Hz), folosite cândva în comunicarea cu submarinele. Suntem cu toţii creaţi de natură să comunicăm prin gând, şi nu doar la nivel senzorial, ci şi la nivel energetic suprasenzorial.

Vibraţiile undelor gândurilor inconştiente sunt omnidirecţionale - se transmit în toate direcţiile. Intenţiile conştiente, însă, generează o undă cu vibraţie mult mai puternică care este unidirecţională - se transmite într-o singură direcţie. Aşa se pot face vindecări la distanţă.

Singura condiţie e ca pacientul să-şi reformateze mintea cu ajutorul exerciţiilor de gândire pozitivă de cel puţin 10 minute pe zi. Conştientizarea şi forţa minţii fac ca în câteva luni de zile să se repare ceea ce medicina pur şi simplu nu poate repara.  

Conştientizarea este cea mai mare forţă din univers (cu excepţia poate a găurilor negre şi a rarelor explozii de gamma). Conştientizarea are puterea de a genera iubire, compasiune, inteligenţă şi meditaţie despre sine. Mai mult decât atât, conştientizarea intenţionată generează un câmp energetic de potenţialitate pură şi infinite posibilităţi - o energie termodinamică liberă mai înaltă ce poate genera suficientă forţă pentru a produce practic orice fel de efect, chiar şi vindecări miraculoase.

În prezent, oamenii de ştiinţă pot citi gândurile cuiva cu ajutorul unui aparat de rezonanţă magnetică. Ei au descoperit că, atunci când un subiect vede imagini cunoscute, creierul său produce tipare vibraţionale identificabile. Mai mult decât atât, vibraţiile declanşate în urma unor stări emoţionale profunde şi a unor idei înalt creative au propria lor identitate vibraţională distinctă. Dincolo de tărâmul cauzalităţii fizice şi cuantice, trăirile înalte - precum compasiunea şi iubirea - generează o vibraţie mai înaltă, capabilă să dea naştere unor experienţe la vârf sau unor stări transpersonale. Gândurile sub formă de energie sunt emise şi pot circula în exteriorul corpului nostru, putând fi atrase de mentalul altei persoane. Mulţimea gândurilor tuturor persoanelor dintr-un areal geografic formează un flux energetic, un nor în care toate aceste energii se întrepătrund, se combină şi se multiplică. Acest nor formează mentalul colectiv. Ele pot atrage energii benefice sau malefice din Univers, spirite bune sau rele, în funcţie de nivelul predominant al vibraţiei lor. Acest nor energetic care este mentalul colectiv se află într-o comunicare bidirecţională permanentă cu universul.

De aceea putem ajuta la distrugerea sau vindecarea şi înălţarea lumii prin emiterea de gânduri negative, respectiv pozitive, de iertare, compasiune şi iubire. Aşa se explică învăţăturile lui Iisus, de departe cele mai înalte vibraţional emise vreodată pe acest pământ. Ceea ce Iisus a spus, cum că orice om poate face vindecările pe care el le-a făcut, s-a demonstrat acum pe cale ştiinţifică ca fiind adevărat. Cu toţii avem puterea de a vindeca cu ajutorul gândurilor noastre. Vibraţiile gândurilor vindecătoare sunt fizice, ca nişte lucruri care nu cunosc restricţiile timpului şi spaţiului.

În cartea sa, "Reinventing Medicine", Larry Dossey notează:

"aproximativ 150 de studii susţin capacitatea gândurilor, dorinţelor şi rugăciunilor de a influenţa organismele biologice aflate la distanţă. Aceste experimente nu se referă doar la fiinţe umane, ci şi la ţesuturi umane îndepărtate din organism, la animale, plante şi microorganisme."

În concluzie, dacă fiecare dintre noi am face cel puţin 10 minute pe zi exerciţii reformatare a minţii cu ajutorul gândirii pozitive, am reuşi ca împreună să transformăm în totalitate lumea în care trăim, în ceea ce ar fi trebuit să fie încă de la începuturi.

Pentru aceasta, trebuie să ajungem să stăpânim arta de a ne trăi viaţa la nivel energetic. Trebuie să ne transformăm în fiinţe energetice conştiente, aşa cum am fost meniţi să fim, pentru a putea fi ceea ce suntem cu adevărat oriunde ne-am afla, în orice moment.
î z i a n a 💜








,



Max's concept.
© Copyright 2015 MAX'S CONCEPT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aici puteți posta mesajele cu impresii și sugestii pentru blogul nostru